Парижда илк бор ўтказилган гастрономия фестивалида палов тайёрланди

сен 28 / 2016

alt

Унда 40 мамлакат иштирокчилари ўзларининг миллий ошхонаси ва урф-одатларини намойиш этишди. Жумладан, Ўзбекистонни республикамизнинг Париждаги элчихонаси тақдим қилди. Меҳмонлар ўзбек палови, сомса, ширинликлардан татиб кўриш, мамлакатимизга оид қизиқарли ахборотлар, сайёҳлик йўналиши бўйича маълумотлар олиш имконига эга бўлишди. Бу ҳақда UzReport агентлиги хабар беради.

UZ24: Хабар ва янгиликларни Telegram каналида ҳам кузатиб боринг. Каналга ўтиш:  https://telegram.me/uz24news_uz

  • Мехмон
    04 декабр 2016, 13:14

    Узбек миллий таоми булмиш, таомлар шохи "ош"нини дунёга палов эмас, ош деб таништиринглар!

  • АНОР
    30 сентябр 2016, 16:45

    ХАТТОКИ ПАРИЖДА ХАМ ОШ!!!!!!!!!!!! БУ АЖОЙИБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Электрон манзилингиз кўрсатилмайди. Белгиланган майдонлар тўлдирилиши шарт *